Intrigi.bg Булевард Певицата Белослава осъдена тайно, дадоха й 4 месеца условно

Певицата Белослава осъдена тайно, дадоха й 4 месеца условно

107
0

Певицата Белослава е получила 4 месеца затвор условно заради шофирането си в нетрезво състояние, което възмути цяла България миналото лято. Изпитателният срок на присъдата е 3 години. Освен това популярната изпълнителка е с отнета книжка за период от 6 месеца.

Оказа се, че Белослава е била осъдена без какъвто и да е бил медиен шум още през септември 2023 г., по бързата продецура. Изричното настояване на изпълнителката е делото да остане скрито за медиите, тъй като това щяло да увреди рпутацията й.

Софийският районен съд уважава молбата й и заседанието наистина е било закрито. Певицата е признала вината си и горчиво се е покаяла. Според наши източници, тя дори се е разплакала в съдебната зала. Заради чистото си съдебно досие, Белослава получава само 4 месеца условно. Ако пак я хванат наквасена зад волана в следващите 3 години обаче, ще лежи в затвора ефективно.

Присъдата е влязла в сила още на 29 септември 2023 г. Това означава, че само след 2 месеца – през март, тя пак ще може да шофира, въпреки че бе закована да кара автомобила си с 1,2 промила навръх рождения си ден.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име