Intrigi.bg Политика Патриотични формации започват преговори за общо явяване на изборите

Патриотични формации започват преговори за общо явяване на изборите

427
0

Днес трябва да започнат преговори между партиите в патриотичното пространство за общо явяване на следващите парламентарни избори. Разговори ще се водят между ВМРО, НФСБ и партия КОД.

В края на миналата седмица лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов потвърди, че от 10 май ще започнат разговори за общо явяване на предсрочните парламентарни избори с партията на Валери Симеонов НФСБ  и формацията на Петър Москов КОД:

„Валери Симеонов, с него контактите не са  прекъсвани никога и отношенията са запазени, въпреки че се явявахме различно е изборите. Но с Волен Сидеров контакти не сме поддържали повече от една година а и не виждам смисъл – човекът,  който основната причина за торпилиране на коалиция „Обединени патриоти“ –  той буквално на втория месец започна да плюе колегата си Симеонов.  Няма смисъл да се повтаря едно и също“, обяви Каракачанов.

За общо явяване на предстоящия вот призова и Симеонов, който се обяви против действията на „новите улични диктатори“ и „опитите за подчиняване на правосъдната система“. 

Припонвяме, че след разрив в отношенията, на 4-ти април бившите коалиционни партньори от „Обединени патриоти“ ВМРО и „Атака“ се явиха поотделно, а НФСБ в коалиция с „Воля“. Всички те обаче останаха извън 45-ия парламент.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име