Intrigi.bg Булевард Патрашкова бута МЕГЗ в „На кафе“

Патрашкова бута МЕГЗ в „На кафе“

197
0

Вчера в „На кафе“ по Нова Телевизия излъчиха специален репортаж с топ дизайнерката Мегз.

Припомняме, че през последните 5 месеца откакто стана инцидента с половинката ѝ транспортния бос Румен Рончев, Каканашева отказва интервюта на всички телевизии и се включи единствено в ексклузивно интервю на връх католическия  Великден по БТВ с редица претенции и уговорки. Причината да приеме краткия репортаж в “На кафе” вчера била именно Кристина Патрашкова.

Патрашкова, която от години не крие симпатиите си към хъс и устрема на амбициозното миньонче уверила Мегз, че в интервюто няма да има нищо жълто и че ще си говорят само по женски теми и риалитито ѝ. Също и обещала да орежат вдичко, което не се понрави на вкуса на модната принцеса. Патрашкова не пропусна в ефир да похвали колко компетентна е Мегз по всички теми и колко интересни гледни точки изказва. 

Злите езици коментират, че екипът на Гала отдавна ухажва Мегз за постоянен коментатор в студиото. За тази идея най-много натискали Патрашкова и Гала, защото и двете имат много голям телевизионен и медиен нюх и знаят колко много съдържание и ексклузивност би донесла най-популярната риалити звезда у нас на предаването. 

Типично в неин стил, обаче, Мегз имала изисквания и претенции до небето и темата все още била едва в първоначални преговори. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име