Intrigi.bg Булевард Пандемията събра Филип Киркоров и Алла Пугачова

Пандемията събра Филип Киркоров и Алла Пугачова

348
0

Москва отказва да спре да се забавлява въпреки пандемията, твърдят информационни издания. Руската тв водеща Анастасия Ивлеева организира грандиозен купон по случай 30-ия си рожден ден, на който събра Филип Киркоров и Алла Пугачова на едно място. Екстравагантното парти е било с тема кибер барок в богаташкия квартал „Арбат“ в центъра на Москва, а сред гостите са били едни от най-богатите руснаци, както и много известни личности.

Купонът имаше и отделна маса, посветена на Ковид: с маски, ръкавици, респиратори и странни шарени „медикаменти“, но нито един от гостите не носеше маска. Ивлеева изскочи пред каймака на руското общество, обвита в облак дим, произведен от димна машина. Хубавицата беше облечена в нещо като прозрачно монашеско расо, с екстравагантно дълги и къдрави изкуствени нокти.

Но безспорно всички медии бяха втрещени от пристигането на самата Алла Пугачова, тъй като 71-годишната мегазвезда рядко приема такива покани. Тя пристигна заедно с Максим Галкин и подари на Анастасия кръст от бяло злато с 14 изумруда. Бившият ѝ съпруг Филип Киркоров също беше сред поканените. Той дойде не по-екстравагантно облечен от всеки друг път и връчи на рожденичката пръстен „Картие“ с грамаден диамант.

Бащата на певеца – Бедрос, пък обясни в интервю за руска медия защо прочутият му син не се е оженил отново след развода си с Алла Пугачова. По думите му Филип винаги е бил моногамен. Киркоров-старши е убеден, че той през целия си живот е обичал единствено Пугачова, ето защо и досега живее в самота. По-рано и руският музикален критик Сергей Соседов се произнесе за отношенията между двамата най-известни певци в страната. Според него дори двамата да не желаели да общуват помежду си, това нямало как да се получи. Той нарече глупости информацията, че Киркоров и Пугачова не си говорели.

Бракът с родения в България Филип Киркоров бе четвърти за примата на руската естрада. Двамата се ожениха през 1994 г. и въпреки разликата във възрастта (Киркоров е с 18 години по-млад), бракът им просъществува 11 години. По-късно певицата се омъжи отново за много по-млад мъж – комика Максим Галкин, с когото живее и до момента, пише Retro.bg.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име