Intrigi.bg Крими Още петима с обвинения, че са от бандата на Митьо Очите

Още петима с обвинения, че са от бандата на Митьо Очите

395
0

Групата обвиняеми, свързани с Димитър Желязков-Митьо Очите, вече е нараснала до 13 души. През август 2018 г. под ръководството на специализираната прокуратура бяха извършени арести на около 20 души. Обвинения обаче получиха само осмина.

Според държавното обвинение Митьо Очите е ръководител на организирана престъпна група за изнудвания, побои и палежи, в която влизат Иван Найденов, Иван Пишиев, Венцислав Христов, Радослав Николов, Йордан Въчев, Калоян Колев и Пейко Янков. Обвинения вече са получили още петима и така групата набъбнала до 13 души. В момента шестима от тях били в ареста, твърди „Флагман“, като се позовава на свой източник.

За обвинението срещу дъщеря си Станислава анонсира самият Желязков в събота преди гледането на мярката му за неотклонение. До момента обаче няма официална информация по въпроса. Разследващите са уличили Желязкова, че се изявявала като посредник в отчета между членове на групата и баща си Митьо Очите.

Адвокатът на Димитър Желязков на делото в Специализирания наказателен съд също засегна случая с дъщерята. Той, естествено,  я защити и се присмя, че обвинението към нея е как заплашвала продавачка на варена царевица в Слънчев бряг, като я удряла с капак от тенджера, било, меко казано, несериозно

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име