Intrigi.bg интриги Оцеляха ли ви кучетата, котките и папагалите?

Оцеляха ли ви кучетата, котките и папагалите?

361
0

Здравейте мили хора!

Вече сме у Нова година

!Искам да ви питам оцеляха ли ви кучетата котките и папагалите? Много съм разтревожен за тях! Да ги водиме ли да им леят куршум?

Когато отнеха ученическите лагери на децата ви, правото им на отдих и спорт мълчахте!

Не ви смути също, че едни чичковци откраднаха много милиони, които вие сте дали за да ходят децата ви на море и на планина без пари. Медиите ви надъхаха и реагирахте болезнено на пиратките на комшиите, сякаш искат да ви тричат вас барабар с кучето ви.

Това беше добре дошло за общините, дето още не могат да се нарадват на епидемията мила и вълшебна. Казваш КОВИД и без да правиш нищо, без да има за какво да те критикуват… так-още едни пари за крадене!

Таз вълшебна епидемия даде право на бездарните ви управници да оправдаят всичко. Не им се работи-КОВИД, не им се мисли-КОВИД, не им се е получило нещо-КОВИД!Криза е-КОВИД!

Умре комшията-КОВИД! Дупки по пътищата-КОВИД! Кмет да си ей!

Сега като няма заря…так-идеално! И тези пари ще си ги усвоят! Утре медиите като ревнат, че с пътуванията си избивате хиляди насекоми с предния прозорец на автомобилите си и с това обричате хиляди прелетни птици на глад, ще трябва отново да се притесните и да забравите, че у нас сме с най-скъпите в Европа цени на тока, газа, бензина, храните и лекарствата, но пък за сметка на това имаме най-ниските доходи и най дървени лихви по кредитите!

Забравете, че горим боклука на Европа и дишане отрови! Забравете и това, че сме най корумпираната държава! Зарята и КОВИД са виновни! Не се натъжавайте, ако сте изпукали парите си по празниците и нямате за вноската по кредита, камо ли за ядене, утре ще ви сготвят нещо по телевизията!

Хайде ЧНГ! 

 Автор: Ивайло Шопски 

 Източник: „Бащино огнище“,

фейсбук

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име