Intrigi.bg Крими Охраняват прокурорите по делото на Митьо Очите

Охраняват прокурорите по делото на Митьо Очите

452
0

Тримата прокурори по делото срещу бандата на Димитър Желязков- Очите се явиха в специализирания наказателен съд пазени от служители на съдебна охрана.

По всяка вероятност рисковете към тях се дължат на закани и заплахи от страна на 13-тимата подсъдими начело с Очите, стана ясно в съдебната зала. След възражения на защитниците съдът изиска информация от специализираната прокуратура и главния прокурор Сотир Цацаров има ли образувани дела в прокуратурите в страната с пострадали обвинителите, които наблюдават производството срещу бандата на Очите – Евгения Станкова, Емил Галипонов, Калин Близнаков.

Адвокат Иво Найденов, който защитава общинския съветник от Несебър Пейко Янков каза, че с охраната на прокурорите в съда се създава усещане, че подсъдимите са свръхопасни.До старт на делото не се стигна, тъй като един от 13-те подсъдими Юмер Мехмед е в неизвестност. Съдът го обяви за издирване като конфискува гаранцията му от 1000 лева, която той платил за свободата си. Делото продължава на 14-ти юни.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име