Intrigi.bg Крими Отмениха паричната гаранция на Симона Цанкова, спътник на шофьора, убил Милен Цветков

Отмениха паричната гаранция на Симона Цанкова, спътник на шофьора, убил Милен Цветков

522
0

Pайонният съд в София отмени паричната гаранция на Симона Цанкова. Тя беше спътник на Кристиан Иванов, който е задържан за катастрофата, при която загина Милен Цветков. 

Според съдия Николай Урумов, след като Цанкова е декларирала, че има отношения с Иванов, тя попада в кръга лица, които имат право да откажат да дават показания. Затова обвинението срещу нея, според съда, не е съставомерно. 

Отмениха паричната гаранция на гаджето на убиеца на Милен Цветков ...

Според съда по-важно значение има обстоятелството, че доколкото пред разследващите органи Цанкова не е заявила никакви обстоятелства, то дори да се приеме, че тя не се намира във фактическо съжителство с Кристиан, отново не е налице извършено престъпление.

Паричната гаранция на третия в колата – Георги Иванов, остава в сила, защото жалбата на адвокатите му не е подадена в срок.

Милен Цветков загина при тежка катастрофа навръх Великден. Колата на журналиста беше ударена от джип Audi Q7, а тестовете показаха, че шофьорът, 22-годишният Кристиан Николов, е управлявал автомобила след употребата на няколко вида наркотици.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име