Intrigi.bg Крими Отличници по химия? Младежи с нарколаборатория на село

Отличници по химия? Младежи с нарколаборатория на село

327
0

Hарколаборатория разкри полицията в къща в старозагорското село Змейово. Това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. На място е задържан 22-годишен мъж.

При извършените процесуално-следствени действия са намерени и иззети вещи, множество съдове и химически вещества, съотносими към производство на синтетични наркотици, влючително 21 бр. празни блистери от медикамент, пакетче, съдържащо 0,3 гр. белезникаво кристалообразно вещество, за което след извършена експертиза е установено, че е метамфетамин, и 1 грам марихуана.

При проведената операция на същия адрес са установени и задържани за срок до 24 часа още три лица – мъж на 21 години, жена на 23 години и младеж на 16 години. В ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354а, ал.1 от НК.

На 22-годишния мъж от Окръжна прокуратура – Стара Загора е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стражa“ за срок до 72 часа. Работата по случая продължава.Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име