Intrigi.bg Актуално Отец Иван: Няма пари за дърва и ток в приютите, помогнете!

Отец Иван: Няма пари за дърва и ток в приютите, помогнете!

460
0

Приютите на отец Иван от Нови хан обявяват нова дарителска акция. Свещеникът сподели, че няма никакви дърва за зимата. Спешно се налага да се намерят пари за купуването на десетки кубици дърва, както и за плащането на колосалните сметки за ток – както в Нови хан, така и в село Якимово, където са всъщност по-голямата част от питомците му.

По негови калкулации фактурите от този месец общо най-вероятно ще надхвърлят 5 хиляди лева, при това ако не се отчита увеличението в цената на електроенергията на 1 юли тази година. За дърва всеки месец се харчат около 1000 лева, сочат още разчетите на неговите служители. 

Отец Иван напомня, че дрехи засега и за малчуганите, и за възрастните в социалните му домове има. Обувките все още са кът, но призовава онези, които се отзоват на апелите за помощ, да не изпращат повече панталони, ризи и летни рокли. Все още обаче имат крещяща нужда от консервирани храни и варива.

Дом за сираци „Св. Николай“ при храм „Св. Троица“, Банкова сметка: UNI CREDIT BULBANK, клон Елин Пелин IBAN: BG72UNCR 96601000411600, BIC: UNCRBGSF

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име