Intrigi.bg интриги Опасните връзки водят до Сараите

Опасните връзки водят до Сараите

140
0

Какво прави през вечер новият месия Слави Трифонов в тузарския затворен комплекс на Кирил Домусчиев „Есте“?

Снощи, например, чалга певецът се изсипа в подземния паркинг с кортежа си от три джипа (брониран „Рейндж Ровър“, „Ландкрузър“ и „Мерцедес GL“) и през вътрешния асансьор влезе в заведението, куцукайки с патерицата си. Държеше се свойски с келнерите, като у дома си, говореше им на малки имена.
 

После изкара задушевен разговор с блондинка, похапна и си тръгна по живо, по здраво.

ИЗВЪНРЕДНО: ПИК документира за първи път близостта на Слави Трифонов с  олигарха Домусчиев! Опасните връзки водят до Сараите - Информационна  агенция ПИК


 

Нищо лошо, само дето босът на КРИБ и „Лудогорец“ Домусчиев бе дълги години може би най-приближеният до Бойко Борисов олигарх, в тесни връзки от години и с Делян Пеевски и ДПС.
 

Нали Трифонов е борец срещу статуквото и ГЕРБ, нали ще ги „изчегъртва“ – тях и всички, свързани с тях?

Не се връзва. Пак ни замъгляват очите с димки. Бай Чалга не е борец срещу статуквото, той е самото статукво, гримирано като „промяна“.
 

Всъщност снощи ПИК за първи път документира нещо, което се говори усилено из столичния елит от половин година. А именно: кръгът „Берлин“ на Пеевски сдава на кръга „Есте“. Домусчиев е живият мост между Трифонов и Сараите на Доган.

Още преди три месеца написахме в прав текст: „Олигарх, близък до ГЕРБ и ДПС, реди кабинет на Слави Трифонов“.
 

Още по-рано юристконсултката на БСП Аглика Виденова обяви, че Трифонов и Домусчиев ядат и пият в луксозното заведение в квартал „Изток“ и се договарят за управлението на страната след падането на Бойко Борисов от власт. Виденова разкри, че заедно с тях на срещите присъстват и други хора със скъпарски коли и съветва хората да не очакват някаква промяна.

„Слави Трифонов всяка седмица ходи в „Есте“ при Домуса. Ядат, пият и се договарят за „след това”. Присъстват и други със скъпарски луксозни коли. Не очаквайте никаква промяна!“, написа юристконсултът на БСП.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име