Intrigi.bg Булевард Олицетворение на женствеността: Холи Бери на 54!

Олицетворение на женствеността: Холи Бери на 54!

780
0

Ha днешния 14 август своя рожден ден празнува американската актриса Холи Бери. Тя е родена в Кливланд, Охайо, през 1966 г.
Най-известните филми, в които участва, са поредицата „Х-мен“, „Балът на чудовищата“, „Парола: Риба меч“, „Жената котка“, „Облакът Атлас“.

Истинското й име е Мария Холи Бери, но през 1971 г. го променя на Холи Мария Бери. Участвала е в няколко конкурса за красота, а  през 1986 г. е първа подгласничка на Мис САЩ. Тогава казала в интервю, че иска да стане или актриса, или журналистка.

Дъщеря е на бившия болничен санитар от африкански произход Джеръм Бери и на бялата Джудит Бери. Има и по-голяма сестра – Хайди.

Холи има четири брака зад гърба си, като последният е с френския актьор Оливие Мартинес. Има осиновена дъщеря – Индия. През 2008 г. ражда дъщеря си Нала, а през 2013 г. сина си Масео.

Холи не спира да ни радва не само с таланта си, но и с прекрасната си фигура. Тя не пропуска да качи своя провокативна снимка в социалните мрежи, за да напомни, че една жена може да се чувства красива и секси на всяка възраст!

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име