Intrigi.bg Спорт Окървавеният Фюри победи Валин – ВИДЕО

Окървавеният Фюри победи Валин – ВИДЕО

682
0

Тайсън Фюри победи Ото Валин с единодушно решение на съдиите в бой, който се проведе в зала T-Mobile Arena в Лас Вегас. Въпреки всички прогнози за лесна победа на британеца, това не се случи и боят продължи 12 рунда. Съдиите дадоха 116-112, 117-111 и 118-110 в полза на Фюри.

Той имаше доста затруднения в първата половина от мача. Още в третия рунд получи аркада над дясното око и от нея тече кръв до края. От седмия рунд британецът пое инициативата и взе нещата под свой контрол. Той изглеждаше притеснен и постоянните лекарски проверки на аркадата. Фюри имаше шанс да нокаутира 28-годишния швед в деветия рунд, но скандинавецът оцеля и издържа до края. Той дори спечели последния рунд.

„Беше много добър бой. Аркадата промени нещата тактически. През по-голямата част от мача не виждах с това око. Но все пак бях по-добрият боксьор“, заяви Фюри.

В следващия си мач 31-годишният британец ще излезе срещу Дионтей Уайлдър. Първата среща между двамата през декември миналата година завърши с равенство. Вторият бой е планиран за 22 февруари 2020 г.

https://www.youtube.com/watch?v=XvHDQR8AXEg
Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име