Intrigi.bg Политика Окончателно! Елена Поптодорова с присъда

Окончателно! Елена Поптодорова с присъда

1230
0

рисъдата на бившия посланик на България в САЩ Елена Поптодорова за кражбата на крем от летището във Варшава влезе в сила! Това съобщи съдебният репортер от полската TVNWarszawa Пьотр Махайски, цитиран от „Монитор“.

Окръжният съд във Варшава отхвърли протеста на прокуратурата и остави в сила наказанието, постановено от първоинстанционния съд през октомври м. г. – условно прекратяване на производството с едногодишен изпитателен срок – опция, предвидена от полския НК.

Тогава в съдебното решение пишеше, че подсъдимата със своето поведение е извършила състава на престъпление като на терена на намиращ се на летище „Фредерик Шопен“ във Варшава е извършила кражба на крем на стойност 1640 злоти. Едновременно с това съдът прекрати условно наказателното производство срещу подсъдимата за изпитателен период от 1 година, присъдил е от подсъдимата в полза на Фонда за пострадали от престъпления и за Постнаказателна помощ парична сума в размер на хиляда злоти, а също така е присъдил в полза на Държавния бюджет 170 злоти за възстановяване на съдебните разноски по делото.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име