Intrigi.bg Булевард Огромна промяна в живота на Наталия Гуркова

Огромна промяна в живота на Наталия Гуркова

1108
0

Наталия Гуркова прежали съпруга си Джордже Михалевич, който бе разстрелян в ЮАР. Малко след неговата кончина красивата ни миска е готова е нов проект и ударно се връща в дебрите на шоубизнеса.

Огромната лична трагедия на Мис България 1998 я накарало да преосмисли живота си, да се вземе в ръце и да помисли по какъв начин ще продължи оттук нататък. Сега вече е немислимо да си стои вкъщи, след като съпругът й го няма и тя реши да реализира една своя стара идея, пише блиц.

Заедно с режисьора Стилиян Иванов тя прави авторското предаване „Те са“, а Наталия се нагърбва с тежката задача да бъде лице на този продукт и да разговаря с успели хора от всички сфери. Ще търси от събеседниците си и отговори на вечните въпроси – колко струва успехът, какво е любовта, защо изневеряваме, цената на славата, значението на парите за тези, които са постигнали много и имат всичко в очите на другите, страха от смъртта.

Съвсем умишлено вдовицата не търси партньорство с някоя телевизия, а ще излъчва интервютата си в ютюб и фейсбук всеки петък. Изборът на деня има и астрологично обяснение – петък под знака на Венера, а Гуркова е зодия Телец точно в този знак. Изданията ще бъдат със субтитри на английски език. Стартът на „Те са“ е на 1 февруари, а зрителите очакват в един от първите епизоди Гуркова да разкрие малко повече за трагедията с мъжа й, която се случи само преди няколко месеца.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име