Intrigi.bg Крими Обраха митницата в Благоевград, задигнати са ценности и предмети

Обраха митницата в Благоевград, задигнати са ценности и предмети

332
0

Неизвестни са обрали югозападната териториална дирекция на Агенция „Митници” в Благоевград и, съобщават от МВР. Обирът е станал късно снощи и засега от МВР уточняват липсите. Новината звучи невероятно на фона на факта, че там има камери, а хората работят денонощно. Задигнати са ценности и предмети.

По неофициална информация на Нова телевизия става въпрос за пари и ценности. Не е ясно дали тя е била конфискувана или е била оставена на склад в Терминала. Сигналът е подаден към прокуратурата тази сутрин. В момента тече специализирана акция на прокуратурата и полицията на територията на митническите складове към Териториална дирекция „Югозападна“ в Благоевград.

Районният прокурор на Благоевград Борислав Ковачки обясни:  „Покатерили са се по една аварийна противопожарна стълба. Качили са се на покрива, от там са влезли. Отворили са един прозорец. То хората си личи, че са бързали. Криели са се, тъй като има разхвърляни сребърни бижута. Имаме информация, че там са се държали пари, които липсват. Конкретно стойността ще се установи в рамките на процеса. В момента се извършват действия по разследването. Прави се оглед на местопроизшествието. Периметърът, който трябва да се огледа, е значителен“. При бягството, прескачайки оградата между Югозападна митница и бившия вече Домостроителен комбинат, крадците са разпилели част от откраднатите ценности.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име