Intrigi.bg Крими Няма да повярвате защо прокърви Митьо Очите в съда!

Няма да повярвате защо прокърви Митьо Очите в съда!

878
0

Не приемам всички обвинения. Изненадан съм от обвиненията, повдигнати на дъщеря ми“. Това заявил крими героят Димитър Желязков – Митьо Очите на влизане в съдебната зала, предаде „Канал3“.  Новината, че дъщеря му е обвиняема е голяма бомба, защото до сега никъде не беше излизала такава информация.

Минути, след като заседанието започна, адвокатът на Желязков заяви, че клиентът му е с влошено здравословно състояние. От своя страна Очите пък добави, че има вътрешни кръвоизливи. Делото бе отложено до 17:30 часа, а медицински екип се зае да преглежда обвиняемия. 

B Специализирания наказателен съд беше внесено искане от страна на Специализираната прокуратура, за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“  спрямо Димитър Желязков с повдигнати обвинения за извършени престъпление за ръководене на  ОПГ, създадена с цел да върши престъпление по чл. 354а, по 213а, по чл. 214 НК. 

Делото започна в 15:00 часа и се разглежда от 7 състав на Специализирания наказателен съд

Драмата с Митьо Очите продължава. „Той кърви, в момента г-н Желязков кърви! Искаме веднага да бъдат направени прегледи, защото кърви и сега. Желязков има кървене от вътрешни органи”, за това настоя защитникът на Димитър Желязков – адвокат Илиян Василев минути, след като влезе в съдебната зала. Самият Митьо Очите си бръкна в гащите и попита съдията дали иска да му види тампона. Той искаше да  докаже, че наистина има сериозен проблем, пише „Флагман“. Димитър Желязков каза, че в Турция му открили „фистура ли е, какво е”. Казали му и че трябва да мине през томограф. Адвокат Василев посочи, че на клиентът му не е оказана медицинска помощ в ареста, въпреки че състоянието му е много тежко и настоя да му бъде направена медицинска експертиза и да му бъде оказана спешна помощ още сега. От думите на Василев стана ясно, че става въпрос за стари здравословни проблеми предвид редицата нападения и огнестрелни рани на Митьо Очите.  „Нищо не ме притеснява, само здравето“, посочи пък самият Митьо Очите, който обясни, че е бил в Турция да се лекува, когато е бил арестуван по задочното обвинение. Освен нуждата от линейка, адвокат Василев обаче поиска заседанието да се отложи, тъй като материалите по производството се разполагат в цели 76 тома.  На тези основания, магистратите отложиха делото с 3 часа и извикаха екип на спешна помощ, който да прецени какво е състоянието на Желязков. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име