Intrigi.bg Актуално НФБС зове: Спрете София прайд, натрапва се агресивно малцинство!

НФБС зове: Спрете София прайд, натрапва се агресивно малцинство!

414
0

Национален фронт за спасение на България остро и категорично се противопоставя на провеждането на гей-парада „София Прайд“ на 8 юни в столицата. Това съобщиха от пресцентъра на НФСБ.

„Още преди 5 години ние предупредихме, че хората със сексуални отклонения ще започнат да издигат и политически искания. Оказахме се прави. Днес, под формата на борба за равни права, гей-двойки започват да предявяват претенции, които са в разрез с Конституцията и устоите на държавата ни“, се посочва още в съобщението на партията.
„Мълчаливото съгласие на Столичната община с ярката демонстрация на това агресивно сексуално малцинство отваря врата за последваща ескалация на по същество противоестествени искания като узаконяване на еднополови бракове, осиновяване на деца от еднополови двойки и др. Такива идеи са изцяло извън дневния ред на обществото ни, несъвместими са с обществения морал, традициите и православните устои на българския народ. Допълнителни елементи на политическа украса внася и присъствието на високопоставени политически фигури в редиците на шествието на гей-парада. Нещо повече – досегашната практика сочи, че сред участниците в прайда има непълнолетни и то не малко. Недопустимо е това да се случва пред очите на връстниците им и на цялото общество“, се казва още в позицията.

От НФСБ уточняват, че никой не пречи на тези хора да се самоопределят, но уточняват, че от НФСБ категорично се противопоставят това самоопределение да се натрапва на обществото по един безпардонен начин в центъра на София.

„България е държава, успяла да съхрани и до днес традиционните си морални ценности и православни устои. Опитът за промяна на тези ценности, насочен особено силно срещу децата, е абсурден и недопустим. Затова казваме ясно и категорично „Не!“ на провеждането на гей-парада“, се казва още в съобщението на партията.Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име