Intrigi.bg Крими Нора Нова разкрила мошеничката, окрала Мартин Петров! Футболистът продължава да се бори...

Нора Нова разкрила мошеничката, окрала Мартин Петров! Футболистът продължава да се бори за 4-те си милиона

1074
0

Нора Нова, както е артистичният псевдоним на певицата от близкото минало Ахинора Куманова, е единствената знаменитост, която не се е поддала на мошеническите схеми на Ирина Аткова.

Скандалната финансистка, която е в неизвестност от август 2017 година, е била личен банкер на известния футболист Мартин Петров. В продължение на години Аткова прилагала всевъзможни мошенически схеми и източвала влога на спортиста от 3,8 милиона лева. Петров е завел дело, на което предстои да бъде даден ход в Софийския градски съд.

След информацията за невероятна измама плъзнаха слухове, че Ирина е била в близки отношения с бившия футболист, които обаче не се потвърждават. Източници на „Галерия“ от финансовите среди твърдят, че невероятният скандал е бил истинската причина председателят на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на „Булбанк“ Левон Хампарцумян да бъде отстранен от ръководните постове след 18 години начело на институцията.

Скандалът с източения влог на Мартин не бе отразен особено сериозно от медиите, макар да е прецедент в практиката на световните банкови институции. Не само той пострада. И известната певица Богдана Карадочева е станала жертва на мошеничката. В случая банкерката е действала по друга схема. Тя не източвала парите на Богдана, а се сближила с нея, след което убедила певицата сама да изтегли сумата от влога си и да й я даде, за да може Аткова да я „развърти“. Карадочева не призна за каква сума става дума, но пък добави, че и брат й Бойчо също е бил ужилен от Ирина.

Абсолютно същата схема за измама изпечената мошеничка се опитала да приложи и спрямоНора Нова, като предложила на певицата да й предостави 100 000 лв. от продажба на имот, които да „завърти“ в успешен бизнес. Ахинора обаче единствена от останалите знаменитости се усъмнила в поведението на Аткова, отказала да й даде пари и дори алармирала за опит за измама.

Ирина Аткова продължава да е в неизвестност, а на Мартин Петров му предстои да си върне близо 4 милиона лева в съда, за чиято загуба няма никаква вина.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име