Intrigi.bg Спорт Нов скандал в Левски! Феновете поискаха акциите на Тити Папазов

Нов скандал в Левски! Феновете поискаха акциите на Тити Папазов

306
0

Hов скандал назрява в Левски. Председателят на националния фенклуб Степан Хиндлиян изрази мнението на привържениците си, че новият мажоритарен собственик на клуба Наско Сираков е по-добре да даде 35% от акциите, които получи, на тръста „Синя България“, а не на Константин Папазов.

По-рано в сутрешния блок на Би Ти Ви той даде знак, че е несъгласен с решението на Сираков. Преди два дни при първата си пресконференция в новата си роля собственикът на сините обяви, че ще запази 51%, но ще даде 35% на Папазов, на когото „вярва повече, отколкото на себе си“.

„Не сме очаквали такъв ход“, каза Хиндлиян пред „Дневник“. По думите му Сираков е получил пълна подкрепа от левскарите за това да бъде собственик и да притежава голям процент от акциите, но не такъв е случаят с Папазов.

„Кой е Тити, че да държи акции на „Левски“? Той е доброволец като всички останали левскари, един от многото активисти на синята кауза. Какво е посланието от този ход на Сираков? Хората му гласуват подкрепа, а той дава акциите на Папазов“, заяви Хиндлиян, който е и член на „Синя България“.Той уточни, че позицията, която изразява, е позиция на НКП. По думите му въпросът е принципен и не следва да доведе до напрежение в клуба.


„Папазов каза, че може да даде акциите, ако има инвеститор. Но инвеститорът е публиката. Публиката има своята организация – „Синя България“, която е юридическо лице, отговаря на закона и е отворена за всички желаещи. Идеята на тръста е да придобива акции и те да са в ръцете на левскарите, а не на отделни физически лица“, каза Хиндлиян.


„Дневник“ потърси без успех Папазов за коментар по темата.


Общото събрание на „Левски“ е насрочено за 17 юли. В поканата за него е записано предложение в Надзорния съвет да влязат Сираков, Папазов и представителят, избран от „Синя България“ – Петър Ганев.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име