Intrigi.bg Крими Нови разкрития за отвлечения син на Миню Стайков

Нови разкрития за отвлечения син на Миню Стайков

932
0

Синът на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко, се е разхождал в района на мол „Парадайз” в столицата в неделя вечерта. Решил да се прибира, спрял си такси, като махнал на произволен принцип, и стигнал до къщата си в „Бояна”, пише в. „Телеграф”, позовавайки се на разследващи.

Шофьорът вече е разпитан. Той обяснил, че било тъмно, не е видял дали клиентът е с кръв по главата, не изглеждал неадекватен.

Припомняме, че синът на Миню Стайков, който беше издирван в продължение на 5 месеца, се показва вчера. 29-годишният мъж твърди, че е бил отвлечен, но не помнел точно кога. От МВР обаче контрираха, че нямат такава информация. Знаели само, че има намерение да се предаде в спецпрокуратурата с адвоката си.

Странната ситуация се разигра вчера, след като близък приятел на Стайков звъннал на тел. 112 и казал, че открил „непознат за него човек на паркинг в „Бояна”, който е в безпомощно състояние. Щом медиците пристигнали на място, заварили мъжа да ги чака, а после ги отвел в имението на алкохолния бос. След преглед лекарите закарали Стайков в „Пирогов”, защото имал рана на главата и охлузвания.

Назначени са експертизи за здравословното състояние на Стайко Стайков. Те трябва да покажат откога е раната на главата, охлузванията, както и може ли да бъде приведен в ареста, или ще се наложи лечение, коментира спецпрокурорът Ангел Кънев. Той допълни, че ще се провери още и дали молбата за съдействие, внесена вчера в 9 часа при него от адвоката на Стайков, е писана лично от него.

Синът на бизнесмена Миню Стайков – Стайко, е бил отвлечен, упояван и после оставен в покрайнините на София, където бил извикан екип на Спешна помощ. Това твърдят адвокатите на младия мъж.

По думите им, по ръцете си Стайко Стайков е имал следи от инжекции, съобщава „Нова телевизия“.

Днес синът на Миню Стайков е постъпил в болница „Пирогов“ в неадекватно състояние. „Отзовахме се на сигнал на адрес. Там намерихме мъж в полубудно състояние, не много адекватен и ориентиран. Беше поставен на едно легло. Прегледах го и видях, че има травма на главата“, коментира д-р Слави Тодоров от Спешна помощ.

От Спецпрокуратурата с извънредна информация за пребития син на бизнесмена Миню Стайков.

След кратък престой в спешния институт, Стайков бе преместен в МВР болница.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име