Intrigi.bg Булевард Нови обвинения за Алек Болдуин

Нови обвинения за Алек Болдуин

199
0

Декорът на църква, в който става фаталния инцидент през октомври.

Облаците на хоризонта пред звездата Алек Болдуин се сгъстяват, а все повече хора от екипа на филма “Rust” се обръщат срещу него и завеждат дела, след като през октомври, по време на снимките на уестърна в Ню Мексико, той простреля неволно, но смъртоносно операторката Халина Хътчинс с реквизитен револвер, зареден с патрони против всички установени протоколи за сигурност.

Преди дни помощник-режисьорката Мами Мичъл внесе жалба за опасно поведение на снимачната площадка. Според нея актьорът е играел руска рулетка с оръжието, а филмовият сценарий не е изисквал да се стреля с пистолет в тази конкретна сцена.

Преди дни друг член на снимачния екип заведе иск срещу продуцентите, сред които е и Болдуин. Като основен мотив се посочват престъпна небрежност и неспазване на условията за трудова безопасност на терен.

Болдуин отрече да е имало проблеми със сигурността и призова за промяна на правилата и присъствието на полицаи по време на снимки с огнестрелни оръжия.

Все още няма криминални обвинения срещу него, или друг член на екипа.

Големият брат

Арести и тежък развод с красивата Ким

Алек и Ким Бейсингър в добрите стари времена.

Най-големият и популярен брат от четиримата Болдуин редува роли със скандали, прави деца и гафове. Бил е арестуван няколко пъти и често прибягва до насилие. Алек не приема добре раздялата с Ким Бейсингър в началото на новия век и липсата на общуване с тяхната дъщеря Айрланд, родена през 1995-а. Той обвинява адвокатите и психолозите на Бейсингър в отравяне на техните отношения. През 2007-а нарича дъщеря си “грубо и безмозъчно малко прасенце” в изтекъл запис.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име