Intrigi.bg Актуално Новина в Intrigi.bg: Генерал Наско е аут – ДСБ с нов лидер

Новина в Intrigi.bg: Генерал Наско е аут – ДСБ с нов лидер

24
0

ДСБ запазва броя на депутатите си, но аз ще искам вот на доверие. Това написа във фейсбук профила си лидерът на ДСБ и съпредседател на „Демократична България“ Атанас Атанасов. В политическите среди се говори, че това е краят на генерала на върха в бутиковата партия, за поста му имало вече подготвени 2 кандидатури, научи Intrigi.bg.

„На първо място искам да благодаря на хората, които гласуваха в неделя. На тези, които дадоха своята подкрепа за нашата коалиция и на тези, които не го направиха. Рекордно ниската избирателна активност е доказателство, че всички вие сте били изправени пред труден избор. Че ние, като политици, сме ви поставили пред такъв и вината за тази ситуация е наша“, обясни Атанасов.

„Живеейки в силно конфронтационен момент, на тежко разделение в българското общество, ние се провалихме в процеса на удовлетворяване на очакванията на собствените ни избиратели по отношение на допустимостта на компромиса, който трябваше да бъде направен. Сами създадохме високи очаквания, спомогнахме да бъдат заредени силно емоционално, а в последствие не обяснихме достатъчно добре действията си, към които самата реалност и желанието България да се придвижи напред, ни доведоха“, надипли нова порция глупотевини измисленият генерал.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име