Intrigi.bg Политика Нинова обяви как е взела своя апартамент и светкавично отвърна на ГЕРБ...

Нинова обяви как е взела своя апартамент и светкавично отвърна на ГЕРБ за Йончева!

451
0

ГЕРБ постигнаха едно „съвършенство“ корупцията вече да е заложена в закона. Нарушенията на правилата да са заложени в закона. Това заяви в ефира на Нова тв председателят на БСП Корнелия Нинова.

  Припомняме, че преди минути в свое становище ГЕРБ срази БСП заради Йончева, като попита какъв е моралният прочит на издигането й за водач на листата за евродепутати, след като е с повдигнато обвинение за пране на пари в особено големи размери.

„Всеки е свободен да коментира както си иска. Нашето мнение, е че законът трябва да е над всичко и да не е в услуга на една или друга партия“, коментира още Нинова.

„Досега говорих за върховенство за закона, а това казва, че всеки е невинен до доказване на противното. Наказателната процедура нека се води. Не знам обаче дали ще се води. Елена Йончева не е била в управляващи сила, в периода, по който тя е обвиняема за едни пари. Цветанов е обвиняем за злоупотреба с власт“, коментира лидерът на БСП. 

Кой е назначил проверки на фирмата „Артекс“? – Цветанов. Как КПКОНПИ разследва г-н Цветанов и други, след като самият председател е под съмнение за такива имотни сделки.

  През 2004-та, когато придобих моя апартамент, не съм била в политиката. Много е важно дали си злоупотребяваш с власт. Оставките имат смисъл, ако променят нещо, но 10 години гледаме един и същи театър“, каза соцлидерът.

„Кога един политик ще влезе в затвора?“, попита Нинова. 

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/politika/ninova-obyavi-kak-e-vzela-svoya-apartament-i-svetkavichno-otvrna-na-gerb-za-yoncheva-snimkivideo_news665348.html

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име