Intrigi.bg Булевард Николина Ангелкова си оперира носа

Николина Ангелкова си оперира носа

759
0

С нова визия се появи миналата седмица Николина Ангелкова. Бившата министърка на туризма е претърпяла драстична визуална промяна. По време на политическата си ваканция настоящата депутатка от ГЕРБ се е подложила на естетическа корекция на носа, а резултатите са забележими и с просто око. Промяната в излъчването ѝ се превърна в тема №1 в социалните мрежи, а по-наблюдателните коментират, че освен операция на носа Ангелкова е подобрила и плътността на устните си, вероятно инжектирайки си от модерната хиалуронова киселина.

Проверка с ценоразписите на най-изявените пластични хирурзи у нас показва, че ринопластиката, както е наименованието на операцията на носа, върви средно между 5 и 10 хиляди лева в зависимост от популярността на доктора и клиниката, в която работи. Напоследък българските знаменитости предпочитат обаче услугите на турските пластични гурута, които имат световна слава в естетичната медицина.


Самата операция на носа се води като една от най-трудните, тъй като възстановителният период е наистина дълъг. Реалните резултати са видими чак година след интервенцията, тъй като дотогава отоците плавно спадат. Първите две седмици за пациентите са най-тежки, защото дишането им е затруднено, а рискът от усложнения е изключително висок. Те преминават под лекарско наблюдение. Бившата шефка на туризма обаче стоически е издържала мъките в името на хубостта и по никакъв начин не показа, че изпитва дискомфорт след подобренията по лицето си. Очевидно отсъствието от изпълнителната власт ѝ е дало повече свободно време и я е освежило.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име