Intrigi.bg Актуално Николета проговори за проблемите с Ники Михайлов: Разочарована съм от лекарите в...

Николета проговори за проблемите с Ники Михайлов: Разочарована съм от лекарите в България (Забременяла в Италия)

159
0

„Разочарована съм от лекарите в България. Години наред ни убеждаваха, че е невъзможно да зачена по естествен път и трябва да се подложа на ин витро или да търся сурогатна майка.“

Това разкри Николета Лозанова по повод репродуктивните проблеми, които имаха с Ники Михайлов. Повече от 9 години двамата се опитваха да имат дете, като обиколиха всички светила у нас. Заключението било, че имат несъвместимост.

„Така заминахме за Турция, където лекарите ни направиха пълни изследвания и ни увериха, че проблем няма, а трябва просто да се успокоим и нещата ще се случат“, разказва пред „Уикенд“ Николета.

Двамата решават да заминат на почивка, където да се отдадат на спокойствие и душевен мир. „И чудото се случи“, щастлива е Лозанова. Тя не разкрива къде и кога е забременяла, но Intrigi.bg научи ексклузивно, че е заченала именно по време на италианската им ваканция в Пулия през юни.

Очаква се бебето да се появи през февруари, а НиЛо вече е избрала име за наследника. Както Initigi.bg разкри, с футболиста очакват момченце, което ще бъде кръстено на татко си Николай.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име