Intrigi.bg Политика Николай Марков: И по турско не е имало толкова разпасан и крадлив...

Николай Марков: И по турско не е имало толкова разпасан и крадлив башибозук в клетата ни територия

954
1

И по турско не е имало толкова разпасан и крадлив башибозук в клетата ни територия. Пък и никой чужд досега не е клал българите така, както българин ги коли. А цената? Цената на това поредно братоубийствено клане кой ще плати и ще може ли, когато настъпи часът на разплатата?, пита в пост във Фейсбук профила си експертът по национална сигурност Николай Марков.

„Зная, че никой не се интересува от тези въпроси днес и не вярва искрено в Провидението, но не забравяйте, че всяко нещо в този живот има цена. Проверил съм го. Всеки поотделно и винаги си плаща за всичко. Тук, не в отвъдното“, продължава той.

„Политическата кошница с обещания е препълнена със сочни и вкусни плодове. Само поискайте и манна небесна ще посипе живота ви в следващия месец. Десетки нови и стари военно-политически войскови подразделения от Великата орда са готови да щурмуват и разделят поредните 25 милиарда приближаващи към страната – „Щурмът е отчаян, отпорът е лют“. Обещания, клетви, предателства и пореден позор – това ще последва“.

Facebook, Николай Марков

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

  1. Надеждата ми макар и минимална е в това ,че обновената БСП,която единствена остана верна на народните интереси в опозиция ще си в взела поука от всичко до сега и ще изпълни своите задължения,като социална организационна сила на трудовият народ ,подложен на тридесетгодишен геноцид!?! Затова ще гласувам на 4.4. номер 4 ,като призовавам всички честни пред съвестта си и съдбата на идните поколения да сторят същото!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име