Intrigi.bg Актуално Ники Кънчев трогна с признания за Ласкин и Силва Зурлева

Ники Кънчев трогна с признания за Ласкин и Силва Зурлева

570
0

И Ники Кънчев се присъедини към десетките колеги и приятели на Силва Зурлева, които изказаха едновременно шока и тъгата си от нелепата й загуба. Но за радио и тв водещия вчерашния 6-ти януари се оказа и заради друг голям приятел – актьорът Иван Ласкин.“И все пак да свършим този луд, луд ден в светлата част на нещата, там където са и Рей и Бен… Първо целия ден ми беше кофти за Ласкин, голям харабия беше. Никога няма да забравя как на един купон преди 20 и повече години, тъкмо беше тръгнал „Стани богат“, дойде при мен.

Не го познавах, потупа ме по рамото братски, прегърна ме и каза: Много си добър, ейййй!“. А той беше детето звезда, на което цяла България му завиждахме че обикаля света с кораб…“, припомня си Кънчев в сърцераздирателен пост в социалните мрежи. И продължава:

„По обяд изпратихме Силва Зурлева в последния й земен път. Тъжно, много тъжно. Много приятели, много сълзи. Митрополит Антоний говори божествено и в същото време съвсем човешки за нещата от живота и от името на всички горещо помоли Господ да приеме новопредставената Силва.
После се сетих, че е голям празник и почнах да звъня на приятелите ми.

Минах през Дарик и изядох един кренвирш – Косьо Вълков черпеше с нетрадиционни продукти за вчерашния си рожден ден! Да си ми жив и здрав, Косе!
Чух се с много и различни хора. Такъв съм си аз. Общувам с много и различни хора. Не искам да ги сравнявам. Но ми присветна само като чух тембъра на Данчето Христова, тази моя любима фурия от страстииии. А след 5 минути Данчо Караджов от „Сигнал“ тържествено изрече: Ало, Никиии“, егати гласааааааа. Респект, Великане!

Виенското продължи да се върти в този наистина луд, поне като емоции ден! Взехме че бихме Франция на волейбол и Токио леко се вижда на хоризонта. Бихме и със страхотна игра и заради една голяма пъргава котка в лицето на Цецко Соколов. Типична дупнишка котка, ти я гониш да я хванеш, а тя вече или в Кюстендил или в Сапарева баня. Цецо, освен че ги биеше по каските, такива попивки направи в защита, че свят ми се зави пак…

И за десерт нещо отново Божествено. Един от Диамантите на българската култура. Жена пяла в Париж, Москва, по целия свят, пяла с Адамо, с Жилбек Беко, с Азнавур, с Емил Димитров, Васил Найденов, Стефан Димитров. Богдана Карадочева и тя именичка.

Да си ни жива и здрава и все така прекрасна…. Тя пък какъв войс извадиииии, малееее… Та поуката от 6 януари 2020: Живейте живота! Празнувайте го!!!! Обичам виии“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име