Intrigi.bg Политика „Ние идваме“ подкрепя Румен Радев за втори мандат

„Ние идваме“ подкрепя Румен Радев за втори мандат

152
0

„Ние идваме“ подкрепя Румен Радев за втори мандат, съобщи пресцентърът на движението. Подкрепата идва след проведено допитване до симпатизанти и членове на „Ние идваме“, в което се отчита следният резултат: 81 на сто заявяват подкрепа за Румен Радев, 19 на сто – за Лозан Панов и нито един глас – за някой от другите кандидати.

Ние идваме“ подкрепя Румен Радев за втори мандат - Избори 2 в 1 - БНР Новини

Управителният съвет на движението взе решение в настоящата президентска надпревара да подкрепи кандидатурата на президента Румен Радев, се посочва в съобщението.

Като основен мотив за подкрепата от движението посочват поведението на държавния глава Румен Радев в противопоставянето срещу диктатурата на Борисов, Пеевски, Гешев.

„Намираме кандидатурата на г-н Лозан Панов за достойна в битката за правосъдната реформа и я считаме необходима да се използва за реализацията на промяната. За да искаме демокрация, трябваше да започнем от себе си. Затова се допитахме до членовете на сдружението и декларираме резултата. „Ние идваме“ не е вождистка организация“, е заявил Николай Хаджигенов, съпредседател на коалиция „Изправи се, БГ! Ние идваме!“, цитиран от пресцентъра на „Ние идваме“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име