Intrigi.bg Куриози На лъжата краката са къси! Гери-Никол стъпва на нокти, за да скрие...

На лъжата краката са къси! Гери-Никол стъпва на нокти, за да скрие дебелите бедра (ФОТО СМЯХ)

115
0

Яката дупара Гери-Никол използва всякакви прийоми само и само да прикрие тлъстинките си в мрежата. Певицата замаскира положението със солидна доза фотошоп, всевъзможни филтри и приложения и винаги заема такава поза, че да не виждат никакви „издутини“.

Последните й фотоси от Дубай предизвикаха доста подигравки в мрежата именно заради очевадната обработка на всяка една снимка. Гери използва толкова много филтри, че крайният резултат е неестествен и комичен.

А за да не бият на очи късите й и дебели крачета, певицата на всички снимки стъпва на пръсти. Така те изглеждат по-издължени и слаби. На една от последните фотоси пък Гери направо се е престарала и е стъпала буквално на нокти, за да извае хубави крака.

Изпълнителката на „Напрао ги убивам“ обаче забравя един много съществен факт. А именно, че когато е на участие на живо пред феновете, няма как да използва фотошоп и филтри. „Всички знаем какви едри бутове и къси крачета имаш. Че даже и коремче. Кого заблуждаваш“, пишат интернет потребители.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име