Intrigi.bg интриги На кого ни оставяш, бащице… Или какво ни каза тази сутрин Георги...

На кого ни оставяш, бащице… Или какво ни каза тази сутрин Георги Марков

638
0

Бойко ги направи смешни. Майчето влезе благодарение на Танчето. Ще бъдем натиснати да се лишим от Коледа. Убийците на СДС от ДСБ. Днес искат да ни оправят… Няма мутри в парламента, бе! Всички са като Ален Делон. Боже, колко са почтени! И какъв държавен глава имаме…

Тези и други бисери излязоха от устата на Георги Марков – върл защитник на ГЕРБ и Борисов, който често си служи с емоционални слова и гръмки изказвания с неподправено фамилиарничене. Марков многократно е предупреждавал Борисов за политически хаос и дори си позволява да го съветва в социалните мрежи. Ето така, например, преди дни призова: „Бойко, не пипай мандата“.

Разбира се, Марков не пропусна да прокара и критики към президента Румен Радев – върл противник на кабинета Борисов и едната половина в острия конфликт между „Дондуков 1“ и „Дондуков 2“. Заради призива му „Мутри вън!“ в разгара на антиправителствените протести основна опорка в момента е „президентската партия в Народното събрание“. Марков спомена размахнатият юмрук, който силно възмути управляващите и техните приближени.

Има един цял анти-ГЕРБ фронт, обясни Марков и с горчивина заяви:

„Приемайте нова Конституция, давайте мажоритарния закон на масата, намалявайте броя на депутатите. Правете метра, магистрали. Бойко ще ви даде джипката. За трети път в България победени ще управляват страната. Тия ще ни вкарват в такава национална катастрофа, от която пак Борисов ще трябва да ни спасява. Спасителите свършиха, той е последният!“, отсече пламенно Марков.

По въпроса възможен ли е ГЕРБ без Борисов Марков коментира:

„Питате ме за царска партия без цар. ГЕРБ е мажоритарна партия, Бойко я създаде. Бойко срещу останалите е 9 на 0. Няма никакво противоречие. Проблемът, че не може да управлява той е избирателният закон на БСП, който обрича България на коалиция с коалиция. Ние сме вече в политическа криза. Има парламент, в който има партии, в които не са гласували 50% от гражданите. Партиите на негласувалите са повече“, допълни още Марков.

По думите му добрият приятел на Ердоган в лицето на Борисов вече го няма и това вещае мигрантска вълна, когато времето се затопли. Освен това над България е надвиснала опасността от джендеризацията, което ще остави българските семейства без Коледа. Марков повдигна и македонския въпрос, който бе една от основните политики на патриотите в лицето на ВМРО, които обаче останаха под 4-процентовата бариера и са извън Народното събрание.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име