Intrigi.bg Политика На Кирчовците трябва да им се забрани да говорят за газовия сектор

На Кирчовците трябва да им се забрани да говорят за газовия сектор

123
0

На Кирил Петков и нефелната му арогантна компания трябва да им се забрани да говорят за газовия сектор! Това са митомани и безродни схемаджии, които взривиха газовата сфера и българската икономика, като изгониха от „Булгаргаз“ Николай Павлов. Този човек беше извадил дружеството от нищетата на предишни погроми, беше го оздравил, беше върнал доверието на банките и клиентите, и беше постигнал състояние на печалба.

Кирчовците най-първото, което направиха, е да изгонят безспорно добрия мениджър, за да могат да вкарат посредници в сектора, за да могат да източват „Булгаргаз“ чрез сделки под себестойност, за да започне да се извлича пазарния дял на дружеството в полза на частни фирми. И понеже нямаше как да го сторят, измислиха някакъв глупав аргумент, че Павлов не искал да взема още азерски газ.

Не, инфраструктурата ни не беше готова, за да се изпълнят условията по договора. И азерите ни даваха една част от газа на ниски цени според договора, но не цялата. Кирчовците ходиха в Баку, тропаха по масите на азерските администратори, обикаляха посолствата и излагаха нацията ни така, че азерите строшиха телефоните в България, за да търсят хора, които да им кажат да се махат от там, молеха тук някой да ги спре. Накрая кирчовците се договориха за остатъка от газа, но на борсови (много високи) цени, а не на цените от договора. Което напълно обезсмисля целия им напън. 

По-лесно беше да се вземе от борсата. Затова е най-добре Киро да си замълчи по темата за газ завинаги! Защото Кирчовците нарочно прекъснаха доставките от „Газпром“ и започнахме да купуват пак руски газ, но през фирми, свързани с „Газпром“. Затова да не смеят да говорят за Балкански (Турски) поток! Защото тези хора, кирчовците, наляха колосални пари във фирми, търгуващи с руски газ, за сметка на българския потребител. Залъгаха американците с няколко танкера американски газ, част от който Деница Златева още държи в Турция, и развъртяха тук активна дейност по източване на държавното дружество! Хубава схема, нали?! Сметката я плаща българския народ. 

Така че Кирчото трябва най-после да спре с тъпотата си, която взривява държавата! Не може Кирчото да говори пред една партийни овце-глупендери като него самия, че заради Павлов дружеството е губило милиони, след като отчетите и документите показват истината. А тя е, че при Павлов няма нито една сделка на борсата на загуба. Няма нито една злоупотреба.   Има фирмена, икономическа и политическа култура на корпоративно взаимодействие. Има максимално придобиване на пазарен дял. 

*От Фейсбук, със съкращения

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име