Intrigi.bg Крими Нашенец уби гаджето си в Турция

Нашенец уби гаджето си в Турция

1367
0

31-годишният нашенец Теннур Илязов застреля бившата си приятелка и майка й, а после се самоуби. Кървавата трагедия се разигра вчера около 12,20 часа в турския град Юнусемре, пише 24rodopi.com.

Теннур пристигнал преди месец от България. За убийствата и самоубийството са използвани два пистолета, съобщават от местната полиция, цитирани от турските медии. Според разследващите, 31-годишният Теннур Илязов е отишъл в дома на 23-годишната си бивша приятелка Рабия Байрам, с която се разделили след скарване. В жилището възникнал спор между мъжа и 48-годишната Фатма Байрам, майка на приятелката му. Вбесеният Теннур застрелял майката, след това подгонил момичето, което избягало навън през балкона.

Рабия успяла да се отдалечи на 150 метра от кооперацията, когато била простреляна в гърба. Паднала на земята, преследвачът й се приближил и възпроизвел фатален изстрел в главата й. Оставилият два трупа Теннур се самоубил, застрелвайки се в главата. Открихме 9 гилзи – 3 в дома и 6 на улицата, както и два пистолета, притежание на младежа, съобщават от полицията. По време на трагедията бащата на Рабия – Тунджер Байрам, спял в една от стаите в жилището.

Нова кървава драма! Нашенец уби гаджето си в Турция


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име