Intrigi.bg Куриози Наследниците на Майкъл Джексън осъдиха документалния филм за сексуалните му посегателства

Наследниците на Майкъл Джексън осъдиха документалния филм за сексуалните му посегателства

225
0

Новите кадри, в които поп изпълнитялет Майкъл Джексън е разпитван за сексуалните му посегателства над малолетни, бяха показани в документалния филм. Това разгневи наследниците на краля на поп музиката.

Наследниците на звездата предупредиха американската телевизия Ченъл 4, че двамата мъже, които твърдят, че като деца са били обект на сексуални посегателства от страна на Джексън, нарушава програмните ѝ правила, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Адвокати на наследниците на Майкъл Джексън заявяват в свое писмо, че документалният филм „Да напуснеш Невърленд“ не включва отговори на защитници на интересите на краля на поп музиката, както това се изисква в съответствие с правилата за програмиране.

„Смятаме, че всички можем да се съгласим, че фалшивите обвинения във филма са значими“, се казва в писмото. „Човек трудно може да си представи по-значими обвинения срещу някого.“

В края на миналата седмица подобно писмо бе изпратено до телевизия НВО, в което се казва, че обвиненията са позорни, но вниманието се фокусира върху програмите правила в Ченъл 4. Двете телевизии са съпродуценти на въпросната документална лента, която бе показана премиерно на кинофестивала Сънданс. Тя ще бъде излъчена през първата седмица на март от Ченъл 4 във Великобритания и от НВО в САЩ.

Видеото е откъс от 3-часовия разпит на Майкъл Джексън през 1996 година в хотел „4 сезона“ в Ню Йорк. В тях се вижда как изпълнителят е нервен, върти се, затваря очи, докосва се на различни места, смее се, шегува се и цитира стихове от Библията, докато адвокатите го разпитват. Това са единствените публични кадри, в които той говори за обвиненията към него.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име