Intrigi.bg Крими Насилник заля с нафта бившата си приятелка и я заплаши с убийство

Насилник заля с нафта бившата си приятелка и я заплаши с убийство

334
0

29-годишен добричлия заля с нафта бившата си приятелка и се закани да я убие. Заради посегателството, извършено на 24 март, Добричкият районен съд наложи мерки за защита спрямо 34-годишната Аджа. Нападателят й Денис няма право да я доближава на по-малко от 100 метра и да контактува с нея под каквато и да е форма.

Двамата съжителствали от няколко години на семейни начала, но жената нееднократно била подлагана на психически тормоз и домашно насилие от половинката си. От страх тя не подавала сигнали в полицията. През януари решила да прекрати проблемната връзка. Денис обаче продължил да я преследва. На 24 март рано сутринта причакал Аджа край дома й. Когато младата жена тръгнала на работа, пред очите на свидетели я атакувал на улицата. Залял я с нафта и заплашил, че ще я подпали. Аджа успяла да се отскубне и да избяга, след което подала сигнал в полицията.

Денис бил задържан, но след това освободен под парична гаранция от 500 лв. Срещу него е повдигнато обвинение за закана за убийство, извършена в условията на домашно насилие, за което законът предвижда лишаване от свобода до 6 г.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име