Intrigi.bg Мистерии НАСА снима космически ангели

НАСА снима космически ангели

140
0

НАСА първа засне неизвестен феномен, който бе наречен космически ангели. А учени по цял свят спорят дали това са следствия от извънземна дейност, или е необяснимо засега земно явление.

Всичко започва през октомври 1989 г., когато все още действа космическата програма със совалките. Една от тях – „Атлантис“, има за цел да снима мълнии в атмосферата на планетата ни. Но астронавтите забелязват светкавици там, където никой не ги е очаквал – над облаците високо в атмосферата. Кръщават феномена космически ангели или космически елфи.

От Земята няма начин тези светкавици в червено да бъдат видени, още повече че те, вместо да падат надолу към планетата, отиват нагоре. Забелязват се само от Космоса, в това число и от други планети. Всъщност отначало никой не обръща внимание на ангелите, докато не ги разглежда метеорологът на НАСА Скийт Вон, който се чуди какви са тези гигантски червени медузи там, където не би трябвало да има светкавици. Съвременните снимки обаче опровергават теорията за проблеми с камерите и учените вече твърдят че т. нар. ангели, на които някои викат дяволи, наистина съществуват. Но те са много трудно уловими за заснемане. Международната космическа станция е място, откъдето този феномен може да се наблюдава, и то много над него.

През 2011 г. на аеронавтите им са били нужни две седмици, за да филмират този феномен, въпреки че всеки ден са снимали хиляди обикновени светкавици. Но за тези светлини, които отиват в Космоса, е трябвало специално оборудване, което тогава е било осигурено от Япония, както и доста късмет.

Сегашната теория е, че това са мълнии, които противно на известните ни принципи, не са в посока към Земята, а излитат нагоре към Космоса. Но все още тази теория няма приемливото обяснение за всички учени.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име