Intrigi.bg Актуално НАП се кани да запечата култови ресторанти и барове във Варна

НАП се кани да запечата култови ресторанти и барове във Варна

1152
0

Около 100 заведения и търговски обекти, подлежащи на запечатване във Варна, фигурират в списък на НАП, публикуван с днешна дата, видя Varna24.bg.

Сред тях са много посещавани и известни заведения, ресторанти, кафе барове, както и хранителни и рибни магазини, магазини за дрехи обувки, парфюмерия, бензиностанции, магазини за месо, за домашни потреби склад за дърва и въглища и за строителни материали, дентален кабинет и др.

В списъка на НАП с подлежащите на запечатване търговски обекти попадат бистро „Ола“, ресторант „Старата къща“, бар „Формула“, ресторант „При дядо Никола“, „Мидена къща“ и „Кръчмата Бийч“ на Крайбрежната алея, пицария „Магнолия“ ъв „Владиславово“, кафе-сладкарница „Дилайт“, бар „Ретро“ на пазар „Чаталджа“, снек-бар „Нелсон“ и кафе-бар „Острова“, рибен ресторант „Дантон“ и бар-клуб „Плаза“, винен ресторант „Винтаж 33“, снек-бар „Викинг“ и други. В списъка подпада и популярният Калимански хан. 

Принудителната административна мярка „Запечатване на обект“ се налага заради данъчни нарушения за срок до 30 дни. Търговците и собствениците на обекти имат възможност да обжалват мярката, с което да спрат временно изпълнението й.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име