Intrigi.bg Булевард Нана трогателно: Всяка вечер плача!

Нана трогателно: Всяка вечер плача!

718
0

През поредна тежка драма преминава любимката на зрителите Нана Гладуиш. Водещата на „Съдебен спор“ се терзаела денонощно за състоянието на своята майка.
От години е ясно, че родителката на тв звездата е болна от алцхаймер, поради което е настанена в специализиран хоспис. Първоначално положението ѝ не било цветущо, но жената все пак имала проблясъци, докато в момента не проявявала никакви реакции.

„Вече не говори, не ме познава, не може да става сама, да се движи. Всички знаем, че нейното заболяване е нелечимо. Обичайно няма лечение. Аз всеки ден мисля как е, как не мога да се грижа изцяло за нея, тъй като съм и по терапии, и малко дете имам, и работни ангажименти. Непрекъснато се тровя. Вечер плача, мъчно ми е, че така ѝ се случва. Но с какво тази тъга и самообвиненията ми помагат?“, споделя съкрушената Нана.

Паралелно с това вече 7-а година тя води и собствената си битка за живот заради двете диагнози рак, през които премина. В момента водещата признава, че сякаш ѝ е по-лесно да приема своето заболяване, отколкото това на сестра си, която също бе покосена от коварната болест. „Сестра ми също е с рак. Откриха ѝ огромен тумор в ретроперитонеума с метастази в мозъка. Два пъти ѝ отваряха главата. По едно и също време бяхме стол до стол на химиотерапия. Сега е във Варна и според едно изследване със скенер е добре. Въобще ние ще излезем учудваща порода хора с голям късмет. Месец след като ми поставиха за втори път диагноза рак и на нея ѝ се случи същото. При нея също нямаше първично огнище като при мен.

Оказа се, че е от яйчниците при направена пълна хистеректомия. Наследствена обремененост. Въпросът е, че след диагнозата аз веднага започнах да чета. Не мога да ти опиша колко много изчетох. Забравих за себе си. А тя не отвори нищичко. Каза, че е погледнала, видяла много страшни неща и край. Различен е начинът ни за постигане на психическа стабилност – при мен е от знаене, а при нея – от незнание“, споделя Нана. Въпреки че с особена сила и кураж тв водещата преминава през битката си, тя признава, че нерядко се сломява. За последно имала момент на безсилие, когато преди месеци била стресирана от медицинско лице.

„Наскоро една лекарка реши, че много леко увеличение на билирубина ми незнайно по каква причина е страхотна драма. И е знак за всички възможни доброкачествени и злокачествени заболявания на черния дроб. Две нощи не спах. Така че такива пропадания са нормални“, допълва Нана, която отново е на екран с 10-и сезон на „Съдебен спор“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име