Intrigi.bg Крими Намериха обесена изчезналата майка на две деца от Нивянин

Намериха обесена изчезналата майка на две деца от Нивянин

656
0

Изчезналата майка на две деца Радинела от врачанското село Нивянин беше открита  обесена в двора на необитаема къща в селото. На зловещата находка се натъкнал съвсем случайно неин съселянин, съобщи bulnews.bg,

26-годишната Радинела Кирилова бе в неизвестност от 8 януари, а за изчезването ѝ съобщи сестра ѝ Калина Славчева.

В момента на мястото има полиция и тече оглед. Към Нивянин пътуват криминалисти от областната дирекция на МВР във Враца.

Резултат с изображение за „Намериха обесена изчезналата майка на две деца от Нивянин“

В деня на изчезването си Радинела е била на работа в детската градина в селото. „Тръгна си на обяд, понеже е в почивка. След това дойде и седна на една пейка. Говори по телефона, взе един плик и си тръгна”, сподели нейна колежка.

Тръгнала без дори да види децата си, които били в същото учебно заведение. Съпругът й Николай Златков дошъл да я търси в края на работния й ден, но разбрал, че е изчезнала. Той разказа, че я е търсил навсякъде около селото, но следа от нея нямало.

Според майката на Радинела Анжела Иларионова, тя е била подложена на насилие от съпруга си, твърдят го и местните. Мъжът отрича твърденията. Признава, че между тях е имало скандали, но не вярва изчезването й да е свързано с това.

Жената се прибрала от чужбина, за да я търси. „Ходих в детската градина, ходих и при кмета. Всеки ден съм в полицията – и в Борован, и в Бяла Слатина и във Враца. Пред хора от селото е споделяла, че съпругът й я биел и малтретирал”, разказва тя. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име