Intrigi.bg Спорт Мъри отказа на „Лудогорец“

Мъри отказа на „Лудогорец“

462
0

Станимир Стоилов отхвърли офертата на „Лудогорец“, заявиха за „Труд“ неговите агенти. Мъри предпочита да продължи да изчаква оптималното предложение от чужбина. Стоилов отказва коментари по темата.
Разговорите бяха тайна, но въпреки това някои медии избързаха да прокламират контракта като „просто една формалност“. По неофициални информации адвокатите на треньора категорично не приели клаузи за неустойки и гарантиране на шампионската титла, каквото няма никъде по света.
В публичното пространство се завъртя и името на сърбина Мирослав Джукич като алтернатива на българския спец за треньорския пост на „орлите“. Тази информация вероятно допълнително е ядосала мениджърите на Стоилов. 
Преди това се тиражира информация, че при положителен резултат в преговорите Стоилов трябваше на 1 януари 2021 година да стане най-скъпоплатеният треньор в историята футбола ни с нетна заплата от 50 000 евро месечно. Плюс куп други бонуси като например 5000 лева за всяка заработена от тима точка в първенството. Още по-впечатляваща е премията за влизане в групите на Шампионската лига – 500 000 евро нето.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име