Intrigi.bg Куриози Мъж на зряла възраст изглежда като тийнейджърка (СНИМКИ)

Мъж на зряла възраст изглежда като тийнейджърка (СНИМКИ)

335
0

Макар и Такума Тани да изглежда като гимназистка, всъщност мъжът се е родил още през 1977 година. От малко момченцето се е увличало по изкуствата: на три години то тръгнало на уроци по пеене и пияно.
Оттогава Такума не се разделя нито за миг с музиката. В училище той е пишел стихове, а на 28-годишна възраст, следвайки мечтите си, става вокалист на рок група.

Но към 34 години мъжът решил кардинално да промени своя имидж и се въплътил в образа на миниатюрна ученичка,  пише Odditycentral. Оказало се, че той има талант. Въпреки това, че Такума вече е прехвърлил 40-е години, той успява да изглежда невероятно млад и женствен. Благодарение на своята външност той често привлича вниманието на потребителите в мрежата по целия свят. 

Въпреки постоянната критика, мъжът отстоява своето право да изглежда така, както иска. „Тук съм, за да ви напомня нещо важно: вие имате пълното право да правите онова, което искате. Не се бойте от това, как другите ще се отнасят към вашите дрехи и поведение“, казва Такума Тани.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име