Intrigi.bg Крими Мъж е застрелян показно в луксозен автомобил в София

Мъж е застрелян показно в луксозен автомобил в София

408
0

46-годишен собственик на автокъща е бил застрелян в луксозния си автомобил на Околовръстното шосе в София в района на кръстовището със „Симеоновско шосе“, потвърди МВР. Тялото на мъжа е открито в джип „Мерцедес“ след подаден малко след 20.00 ч. сигнал.

Убийството е извършено пред очите на 11-годишно дете, което се е возело на предната седалка до застреляния. Софийският градски прокурор Илиана Кирилова, която беше на местопрестъплението, съобщи, че детето не е пострадало. То е на приятелката му, с която живее на семейни начала и е прибрано от семейството. Прокурор Кирилова съобщи, че на мястото е пристигнал съдебен лекар и че до момента са открити две гилзи.

Всичко е в начална фаза на изясняване, правят се огледи, казаха от вътрешното министерство. Все още не е ясно с какво оръжие е стреляно.

Разпитват се свидетели на колите, които са били зад автомобила на застреляния, обявиха от прокуратурата и от МВР на въпрос дали убийството е поръчково и обмислено. Сигналът за убийството е подаден точно от човек, който е бил с кола, движеща се зад автомобила на застреляния. Той е съобщил, че се е случил инцидент и че е чул изстрели.

По непотвърдена информация мъжът е застрелян от пешеходец, докато луксозният джип е бил спрял на светофар на булеварда. Стрелецът е бил маскиран и е изчезнал в неизвестна посока.

Жертвата е бил познат на полицията бизнесмен, собственик на автокъща. Шефът на СДВР Георги Хаджиев обяви, че жертвата имала „криминалистични регистрации и други неща“, но не можело да бъде конкретен, за да не попречи на разследването. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име