Intrigi.bg Булевард Мъжът на Нона Йотова нарече Калина Паскалева проститутка

Мъжът на Нона Йотова нарече Калина Паскалева проститутка

2261
0

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев скочи в защита с жена си Нона Йотова

Причината – беше изловена да се качва в автомобил, който е неправилно спрян на велоалея. Според някогашния министър, отговарял за закона, алеята за велосипедисти била „престъпна“, а журналистката, която е снимала „к*ва“ и „една проститутка“.
„Нона била на презентация на книга някъде на Раковска. Улицата, съсипана с престъпната велоалея на Фънда, която мултиплицира задръстванията на автомобили. Обадила се на моя шофьор да я прибира и той спрял за малко, частично на велоалеята. Не е паркирал на тъпата пътека, просто спрял за малко.
И една проститутка, която се изживява като писателка и журналист, пушейки отвън, снимала Нона и колата. И написала гневен статус срещу депутат на БСП, народен изедник. Ей, к*ви, не се правете на журналисти и папараци, че и без това вече няма вакантни места“, написа Бонев във Фейсбук.
Въпросната журналистка е Калина Паскалева. Тя също отговори на обидите в социалните мрежи.
„Събуждам се аз и гледам как номенклатурата не може да преживее, че някой е решил да отправи критика към нарушения, извършени от техен шофьор на пътя. Богомил Бонев е бил министър на вътрешните работи и може би това му дава право да ме нарича ПРОСТИТУТКА публично. Неговата половинка Нона Йотова е депутат от БСП, моите данъци плащат нейната заплата. Виждам, че толкова съм ги ядосала като съм си позволила да ги снимам, че г-н Бонев трябва да продължи с обидите и да ме нарече и к*рва! БРАВО, Вие сте истински представители на номенклатурката и социалистическа партия. По принцип майка ми днес има рожден ден. Ще ѝ стане много приятно като прочете какво сте написали за мен, политическо семейство! Надявам се да можете да го докажете и в съда“, заканва се журналистката.  

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име