Intrigi.bg Булевард Мъжът на Нели Хаджийска й кръшкал с актриса! Тв водещата най-сетне призна...

Мъжът на Нели Хаджийска й кръшкал с актриса! Тв водещата най-сетне призна за развода

298
0

„След 17 години брак и една красива дълголетна любов с моя съпруг избрахме да видим и признаем истината – онази магия, която ни е свързвала, вече я няма. Няма трети човек, няма скандали, няма филмови сценарии, просто дълбоко осъзнаване, че вече вибрираме на различни честоти.“

Това е част от публичното изявление на тв водещата Нели Хаджийска, която през социалния си профил във Фейсбук сподели, че с мъжа й Данаил се развеждат. В доста дълъг обяснителен пост тя неколкократно подчертава, че причината не е изневяра, а изстинали отношения.

 „В един момент разбрахме, че вече не е същото“, уточни водещата на „Търси се“ и призна, че през последните годни са правили неколкократни опити да запазят брака си, включително посещение при семеен терапевт.

Според източници на Intrigi.bg обаче Нели не е съвсем откровена в обръщението към феновете си. Близки до семейството разкриват, че проблемите им датират от доста отдавна, а в дъното им се крие друга жена.

Оказва се, че Данаил имал дългогодишна любовница – актриса, с която работил в киноцентър „Бояна“. Както е известно, съпругът на Нели е управител на студио за визуални ефекти към „Ню Бояна“. Покрай работата му се налага често да пътува и именно по време на един от работните му воаяжи до Лондон през 2014-а започва любовната му афера с една от актрисите.

През годините Данаил на няколко пъти правил опити да прекрати връзката си, но в крайна сметка дори семейните терапии се оказали безсилни.

Според непотвърдена информация отскоро Нели Хаджийска също има човек до себе си.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име