Intrigi.bg Актуално Мария Игнатова мълчи от СРАМ след пиянската изцепка на Нойзи! Двамата скарани...

Мария Игнатова мълчи от СРАМ след пиянската изцепка на Нойзи! Двамата скарани жестоко

144
0

Хладно мълчание. Това е подкрепата, която получи Ивайло Цветков-Нойзи от съпругата си, след като бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние. Мария Игнатова, която досега винаги е била зад мъжа си и нонстоп го хвали колко е прекрасен в публичното пространство, този път не се застъпи за него. Дори след извинението му в социалната мрежа, блондинката нито коментира постъпката му, нито го защити от поголовните нападки в нета.


Според близки до двойката двамата са били жестоко скарани и именно това е причината Нойзи да се напие и да седне зад волана.

„Ще бъде съвсем откровен – сглупих сериозно. И много ме е срам. Не се беше случвало, няма и да се случи пак. Причините и подробностите не са важни – важни са поуката и отговорността, които ще понеса. Извинявайте.“

Това написа в Инстаграм Нойзи, след като бе освободен от ареста.

Припомняме, че в нощта на 17 ноември автомобилът му BMW е спрян за проверка в района на магазин „Фантастико“ – Драгалевци. След като полицията се усъмнява, го тества с дрегер. Отчитат се над 2 промила алкохол и Нойзи е арестуван за 24 часа. Платена е 15 000 лева гаранция, а книжката и автомобилът му са отнети.

Извинението на Нойзи не се прие насериозно и предизвика още повече негативни коментари. „Ивайло, запомни едно – ти НЕ си нищо по-различно от убиеца на Милен Цветков! Срам, падение, провал!“, пишат разочаровани последователи под поста му.

По ирония на съдбата, 51-годишния журналист и публицист често обича да чете морал в публичното пространство и неведнъж е остро е осъждал подобно поведение.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име