Intrigi.bg Актуално Мъжът, заплашил Борисов, пострада тежко

Мъжът, заплашил Борисов, пострада тежко

712
1

Операторът Теодор Николов от Варна е пострадал при пожар заради газова бутилка. Наскоро той беше арестуван, тъй като отправи заплахи за живота на премиера Бойко Борисов във Facebook.

Мъжът е с над 50% изгаряния и за живота му има опасност, съобщи негов приятел в социалната мрежа, цитиран от „Дарик“. Той отправи апел за кръводаряване, като желащиете могат да го направят в Кръвния център в болница „Св. Анна”.

Инцидентът, при който Николов пострада, е станал тази сутрин. Той е бил транспортиран в болница с изгаряния по лицето и ръцете. Пристигналите в жилището му на улица „Генерал Попов” пожарникари са констатирали, че има изтичане на газ от бутилка с панел, използвана за отопление. Предполага се, че Николов се е опитвал сам да гаси пламъците.

На 26 март фотографът публикува снимка и клип с пушка, която прилича на снайпер. Те бяха придружени с текста: „Бойко, тебе ще те отстрелям безплатно! Мамка ти мръсна, продажна! Българоубиец!”.

Николов беше задържан за денонощие, а Районната прокуратура във Варна образува срещу него досъдебно производство за закана с убийство.

Теодор Николов беше и един от активните протестиращи срещу сметките за ток във Варна през 2013 г., като снимаше шествията с камерата си. Той е един от последните варненци, които са видели Пламен Горанов, преди да се самозапали пред общината.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

  1. Дано му помогнат да се оправи. Някой нарочно да не е задействал бутилката , колко му е влязат в жилището му и да инсценират . Дано да се оправи !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име