Intrigi.bg Булевард Музиканти любят танцьорки: Тото и Криско забраниха на любимите си да се...

Музиканти любят танцьорки: Тото и Криско забраниха на любимите си да се кълчат на сцената, диджей Дончо смени Алекс с балерина, Илиян се раздели с Камелия и още ….

1943
0

От няколко месеца рапърът Тото от „СкандаУ“ има връзка с танцьорката Кристин Петринска. Тя се занимава професионално с танци и двамата се запознали по време на негово участие. Според запознати двамата вече живеят заедно и връзката им става все по-сериозна. Кристин беше част от балета на ‚Като две капки вода“. Може да се похвали с участие в много клипове на български изпълнители. Преподава и модерни танци в частна школа, пише „Телеграф“.

Криско открай време има афинитет към танцьорки. След раздялата си с Ася Капчикова той залюби хубавата танцьорка Цветелина Петрова. Двамата се запознават на сцената, докато тя танцува на негово участие. Двамата отдавна живеят заедно, а медиите им приписват ту бебе, ту брак. Нещо, което Криско отрича.

Интерес предизвиква фактът, че и Криско и Тото спряха половинките си от танцови изяви и не им позволяват да кършат тела пред непознати мъже.

Подвластен на чара на танцьорка се оказа и диджей Дончо. След раздялата си с Алекс Раева той се залюби с изкусителката Тамара, която е известна в музикалните среди като танцьорка и хореограф. За Тамара се знае, че е танцувала преди години в балет „Сатен“ в ‚Шоуто на Слави“, по времето когато Алекс Раева бе вокалистка.

Орлин Павлов имаше бурна любов с танцьорката Яна Акимова. Двамата ги събра риалити формат, който по-късно ги раздели. Там Яна залюби бизнесмена Петко Димитров. По думи на запознати Орлин трудно е преживял раздялата. С днешна дата и двамата са се забравили. Яна има семейство и двама синове от Петко. Орлин също намери любовта в лицето на Дияна Великова, която преди месец го дари с дъщеря.

Сватба и дете събра фолкпевецът Илиян и танцьорката Камелия преди години. Но преди повече от две години се разделиха. Причините за развода не са ясни и до днес. Илиян споделя, че са в прекрасни отношения с бившата и вече е срещнал нов любов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име