Intrigi.bg интриги ММА боецът Стъки се закани „да върне реда в столицата”

ММА боецът Стъки се закани „да върне реда в столицата”

988
1

Заявка за контрадвижение дойде в петък от ММА боеца Станислав Недков-Стъки. В социалните мрежи той призова държавата да вземе мерки срещу протестите и се закани, че ако това не се случи, ще организира движение в столицата, което да върне реда.

„Не съм член на никоя партия и нямам против протестите, стига те да са мирни и цивилизовани.
В момента те не са, затова призовавам държавата да вземе мерки до няколко дни и да озапти тия диваци!

В противен случай аз ще организирам движение, което да върне реда в столицата ни и да осигури спокойствието на българските граждани!”, написа той.

44-та вечер на недоволство, протест и контрапротест в София

Ето и цялото му изказване в социалната мрежа Фейсбук:

„Провокиран съм от оскверняването на герба, на институции

и поредицата от нападения над жени. Това е грозното лице на протеста. Той беше подменен. Първите дни имаше доста интелигентни, млади хора, които не пречеха. Сега обаче виждаме доста по-различно поведение. Изхвърля се храна, която щеше да нахрани хората в старческите домове, например.

Искрено се надявам, че държавата ще влезе в своите функции и ще въведе ред. Недопустимо е в центъра на София да се нападат жени и да се блокират кръстовища. Септември наближава – хората се връщат от почивки, децата тръгват на училище и е възможно инцидентите да станат по-чести”, каза Станислав Недков-Стъки в ефира на „Събуди се” по NOVA.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

  1. Тоя си отговаря на интелекта!!! Ограничен тъп оскотял от удари в кратуната!!! Щом такива, като тоя си позволяват да коментират неща, които не разбират и никога няма да разбират, Бог да пази тази страна! Аман от тъпоглавци! 10 години вече, такива като тоя ни излагат по целия свят!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име