Intrigi.bg Крими Младен Маринов: Чакаме екстрадирането на Арабаджиеви

Младен Маринов: Чакаме екстрадирането на Арабаджиеви

734
0

За Арабаджиеви сме пуснали съответните документи до Европол и Интерпол, говорихме и с колегите от Испания и в момента чакаме екстрадирането им. Това обяви пред журналисти вътрешният вътрешният министър Младен Маринов във връзка със задържането на Арабаджиеви в Испания.

По отношение на акцията на Специализираната прокуратура в НОИ-Силистра Маринов поясни, че става дума за отклоняване на средства от държавния бюджет чрез представяне на неистински документи, като отказа да разкрие повече детайли по случая, тъй като текат процесуално-следствени действия. Министърът не разкри и дали в престъпната група участие има бащата на известната певица Тита, каквато информация се появи в медийното пространство.

,,Нямам информация да е упражнявано полицейско насилие върху задържаните при вчерашната операция в „Орландовци“. Заловените лица са част от организирана престъпна група, така че това не са някакви спонтанни действия“, каза Маринов.

На въпрос за наркооранжерията, открита във „Факултета“, вътрешният министър заяви, че почти всеки ден се натъкват на оранжерии, но не и такива с толкова специфични начини за прикриване, визирайки подземния тунел, в която бе открита.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име