Intrigi.bg Актуално Мишо Шамара, възхитен от циганите биячи в Габрово, плюе по „олигофрена Динко...

Мишо Шамара, възхитен от циганите биячи в Габрово, плюе по „олигофрена Динко и протестиращите овце“

1865
0

Ще ви кажа някои неща които няма да се харесат на овцете – бееее. Това казва в станало популярно видео известният в близкото минало рапър Мишо Шамара, който сега живее в Чикаго.

Овце, събрахте ли са на протест да протестирате срещу циганите в Габрово, бе овце, продължава Шамара.

Когато българи пребият българин например на Околовръстното, или български мутри убият студент българин в Студентски град, защо не се събрахте защо не се събрахте срещу българите, бе?

Защо не се събирате срещу мутрите?

Защо само когато има нещо с цигани, само тогава се събирате?

Първо това. Второ – изгледахте ли цялото видео?

От другата камера какво се е случило преди да стане магазинерът да яде тупа-лупа от циганчетата.

Ми тръгва ша бий големия от момчетата да го бий и то момчето тумба-лумба, и го оправи като оня комантоса дето отишъл да бие някакви цигански деца и те такива циганчета, а те циганчетата това могат, добре боксират,  вдигат щанги, шампиони са,… И после защо… Цигани набиха магазинер…

Като излезе видеото с оня скинар дето караше едно циганче от чистотата дето работи с мазолите на ръцете и го риташе в главата и го кара да прави лицеви опори, никой не се събра.

Защо оня олигофрен Динко ходил, скъсал обецата на онова дете и му я наврял в устата. Защо за Динко няма затвор. Динке, като идваш по Чикаго, знам че идваш, сестра ти е тука, обади ми се да те запозная с моите мангали, да видиш, батка.

Или сам ще дойда да ме заловиш! Искам да ме заловиш да спасиш България като Васил Левски!

  Ще взема и дацата ми да видим дали можеш да набийш и тях…

Видеоизлиянията на позабравения Шамар събраха доста коментари. Ето някои от тях:

България:

Палячо, скрий се в хралупата от която си изпълзял. Знам те от едно време що за шушумига беше във Варна. Е, сега не си варненска шушумига, а си американска шушумига. Няма разлика. А за расизма, по-тихичко и не се обаждай. Щото живееш в най-расистката държава в света.

Jason Statem:

Направо ме е гнус да те слушам!!! Подобни приказки от олигофрен като теб,който оплю българския трибагреник и когато Боко те заплаши със затвор,подви опашката и избяга в Америка. Много ти е лесно да даваш акъл и да сипеш обиди на около 8500 км разстояние.Като си толкова ербап защо не се върнеш да живееш редом с мангалите ?! Жалък си,инфантилен си,прост си,не те ли е срам?!! Ако не ти е известно,мангалите са индийска каста,която заради убийства,кражби,грабежи,проституция,незаконна търговия и други такива „хубави“ прояви,са били изгонени от Индия и са се заселили в цяла Европа и по света. Където и да отидат винаги гафят за нещо,защото им е заложено в кръвта да правят мизерии,но за един предател като теб с две мозъчни гънки в главата  си – едната да яде, другата да си бърше задника,това не му е известно. Яд ме е,че едно време ти бях фен (подчертавам ИСТИНСКИ ФЕН!),а сега блещиш някакви врели-некипели и защитаваш тази профанска каста,която единствено нещо,което заслужава е Аушвиц-Биркенау..

. Vintage Vintage:

Няма смисъл да го псувате Мишака, не е добре човека.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/misho-shamara-vzkhiten-ot-tsiganite-biyachi-v-gabrovo-plyue-po-oligofrena-dinko-i-protestirashchite-ovtse-video_news668006.html

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име